Impresszum

Adatvédelmi irányelvek

A geree.hu honlap üzemeltetői a regisztráció során birtokukba jutott adatokat harmadik fél számára, a regisztrált felhasználó kifejezett engedélye nélkül, és a törvényben meghatározott eseteken kívül semmilyen körülmények között ki nem adják.

A honlap látogatóiról automatikusan generálódó információk (pl. a látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, használt böngészőprogram, stb.) rögzítésre kerülnek - ám ezen adatok kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, és a statisztikai információk nyomon követésére kerülnek felhasználásra.

Az oldal más weblapokra mutató linkeket is tartalmaz. Az  üzemeltetők nem felelősek hivatkozott oldalak tartalmáért, illetve más weblapok adatvédelmi és egyéb eljárásmódjaiért.

Felelősségvállalás

Az üzemeltetők nem szavatolják a honlapon található információk pontosságát, teljességét vagy megfelelőségét, és kifejezetten kizárják az azokban található esetleges hibákért vagy hiányokért való felelősséget. Az oldalon található leírások ismeretterjesztési céllal készültek. Az azokban fellelhető információ részben vagy egészben, nem kellő körültekintéssel történő felhasználásával okozott károkért az üzemeltetők semmilyen felelősséget nem vállalnak.

Felhasználási feltételek

A geree.hu oldalon található leírások a szerző(k) kizárólagos tulajdonát képezik. Felhasználásuk kizárólag a szerző(k) előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges.